Preinscripció 2020-2021

Salutació


Benvolgudes famílies, 

En primer lloc, us vull donar les gràcies per haver accedit a la nostra pàgina web a fi de consultar i poder tenir un coneixement més evident del tipus d’educació que la nostra escola posa a disposició dels infants i joves d’avui, futur de la societat del demà. 

És per a mi i per a tots i totes els i les que formem part de la comunitat educativa de les Escolàpies- Figueres una satisfacció poder compartir les vostres inquietuds, en un moment tan important com és el de l’elecció de centre educatiu per al / per a la vostre/a fill/a. 

Aquestes paraules volen ser una invitació a recórrer tots els apartats que trobareu en aquest espai web, per tal que pugueu conèixer i valorar la feina que estem realitzant amb tot l’alumnat, objectiu primordial de la nostra tasca educativa. 

També, tots i totes els i les que ho desitgeu podeu apropar-vos a l’escola , tant el dia de la “Jornada de Portes Obertes", com el dia que creieu oportú, prèvia concertació de visita pels mitjans que us posem al vostre abast (formulari que trobareu en l’apartat de consulta o mitjançant trucada telefònica) a fi d’esvair possibles dubtes i conèixer de més a prop el nostre Projecte Educatiu i tots els serveis que oferim. 

Atentament, 

Roser Salip Vilanova
Directora General del Centre.